Sunday, March 13, 2016

I'M BACK



hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back.
dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang semuanya bila berlalu tinggal kenangan.


sekarang umur pun dah meningkat, zaman belajar lama ditinggalkan dan sekarang welcome to new life, masa untuk bekerja and tumpukan sepenuhnya pada masa hadapan, moga-moga dipermudahkan segala urusan yang mendatang, aamiin :)


alhamdulillah new life, new hope new adventure. bukan senang hidup merantau. hidup jauh dari keluarga semuanya depends on self. jauh beza merantau zaman bergelar pelajar dengan sekarang. yang penting need to strong. 


Tak lupa, tahniah En.Ameer dapat kerja dekat sini jugak, hopefully kerja molek-molek ye. :D


next step will be coming soon. (love love love) :p


*waiting for this May, tak sabar nak balik kampung*


will be continue.

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...