Sunday, March 30, 2014

ALLAH YUFTAH 'ALAIKUM !

tiba masa untuk jemari runcing menari di atas pentas keyboard . bagi laluan ! bagi laluan ! 
it is not interesting story maybe , it's about the schedule of examination ! Allah tiba-tiba dup dap dup dap pulak jantung ni . calm down , heart , calm down :)


two papers for this sem atau lebih terperinci for the last semester . Alhamdulillah mampu tarik nafas lega sedikit untuk dua paper yang tak berapa killer ni (ye ye je kan , heart? hehe !)


kat sini , sebagai peringatan dan jugak sebagai moment for the last semester (lepas ni dah takda update pasal jadual exam :( ) . sebenarnya dah lama check jadual ni tapi takda pulak kesempatan nak update . masalah line , masalah masa dan jugak masalah kritikal , TAKDAK MOOD !


JADUAL PEPERIKSAAN PELAJAR POLITEKNIK MALAYSIA SESI DEC 2013


haa ni link untuk page jadual exam .
sekali lagi , sebagai PERINGATAN wahai cik Anna ! 


NO. PENDAFTARAN:18DPM11F1008
POLITEKNIK:PTSS
BIL.KOD KURSUSTARIKH PEPERIKSAANMASA PEPERIKSAAN
1. PB604 - BUSINESS FINANCE Tuesday, 22-04-201411.15 AM - 1.15 PM


haa ni paper kedua . paper pertama takdak dalam jadual . pelik betui . mula-mula tu excited jugak sebab ingatkan paper OM memang takdak . hmm masalah teknikal . kami tanya lecturer kesayangan kami , Cik Ros Aini . dan Cik cakap :


PB602 - OPERATION MANAGEMENT
TARIKH PEPERIKSAAN - WEDNESDAY , 09/04/2014
MASA PEPERIKSAAN - 8.15- 10.15


okay la even jarak jauh antara dua paper  ni , ada jugak masa nak study lebih . so , no excuses tak dapat 4 flat untuk BF . In Shaa Allah :)


Allah yuftah 'alaikum , good luck for myself .

untuk kawan-kawan , all the best !

moga dipermudahkan segalanya untuk , En.Ameer . chaiyokk ! 

No comments:

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...