Thursday, March 20, 2014

Alhamdulillah

Alhamdulillah masih diberi peluang untuk menghirup oksigen , melihat dunia . lama tak story morry kat sini, rindu nak menaip panjang-panjang ! 
terlalu banyak yang berlaku sepanjang perjalanan hidup hingga hari ini . terlalu banyak kenangan , terlalu banyak peristiwa , terlalu banyak ! but life must go on , am I right ? 

"Ketika kita nampak kebahagiaan orang lain, sebenarnya kebahagiaan itu juga ada pada kita"
"when someone asks me whats wrong, my instant reaction is to lie and say everything is fine, despite how crap i really feel."
Alhamdulillah dah tak lama dah , In Shaa Allah ana bakal menamatkan pengajian di tempat ana belajar sekarang pada akhir bulan empat nanti . seronok memang seronok tapi bila fikirkan apa yang ana ada kat sini , terasa sedih pulak terutamanya teman-teman yang ana kasihi dan sayangi. Mimie , Lynn dan Ain. they are the best ever friends that I've meet . 

semakin dekat dengan hujung sem ni , bermakna semakin dekat jugak laa dengan final exam . hopefully , dapat capai target 3.5 above for this examination. teringin jugak nak naik pentas hari pertama untuk hari Konvokesyen nanti . In Shaa Allah , Aamiin :)

untuk last semester ni , boleh dikatakan pening lalat dengan final project , Business Research . minggu ni minggu akhir untuk siapkan semuanya then next week everyhing kena submit . Ya Allah , Kau permudahkan lah urusan hamba-hambaMu ini, Aamiin ......

"wamakaru wamakaraAllah wallahu kharilmakirin" - kita merancang, Allah merancang. sesungguhnya perancangan Allah yang paling baik
"Whatever you're going through , no matter how hard it is , in the end it's going to make you stronger"

No comments:

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...