Friday, November 29, 2013

bye sem 5 hi sem 6



alhamdulillah berakhir sudah semester 5 dan sekarang dengan rasminya ana bergelar senior kepada adik adik di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin Arau Perlis . alhamdulillah . masuk ja semester baru , everything are change . new room , new roomate , new kamsis's block , new level and In Shaa Allah new moments will coloured my life at here for the last sem .
here , a bit of moments on sem 5 (June's session , 2013)


Diploma in Business Study (Management)









Majlis Apresiasi Pelajar Cemerlang Latihan Industri Sesi Disember 2012




Global Leadership Program at ADTEC Batu Pahat , Johor




Lynn , Ain , Mimie , Ana





that's all . hee actually banyak lagi gambar kenangan kami tapi nak upload semua memang tak laa . biar jadi simpanan peribadi .

haa , cerita pasal sem 6 ni , maybe sem ni paling ringan untuk kami . kursus pun just tiga . Business Finance , Operation Management and Business Research . so , cuma dua paper untuk final exam and satu poject . aishhh cakap pasal project memang tak taw la nak buat project apa . lecturer yang ajar pulak , Encik Rahman . masuk kali ni , dah 3 sem beliau ajar kami . sem satu okay lagi . sem dua dah tukar jadi sedikit tegas and sem ni tak taw la camna . lagi garang kot ! hehe . hopefully sem ni dapat score untuk dapat Anugerah Ketua Jabatan (AKJ) , aamiin .

untuk dia , en.Ameer yang berada di PMM , belajar elok elok . jangan main main ! yang penting jaga diri , jaga kesihatan , jangan gatal gatal taw ! haha <3

alamak masa untuk makan . need to choww , hee . dai dai :)







2 comments:

ain ruslee said...

ehhh ada gambar kita laa . actually many experience n sweet moment of us . i will miss that moment . hmmm .

GuLa HeArTy Life said...

hehe opcos laa . ukhwah fillah abadan abada aamiin .

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...