Thursday, November 7, 2013

belajar buat header



alhamdulillah berjaya jugak anna buat header sendiri . bukan apa , dulu tercari juga tutorial nak buat benda alah tu . dah elok jumpa , tak faham la , tak reti and the main reason is masa tak mengizinkan ! hee alasan belambak ! 

hari ni , kebetulan tak taw nak buat apa , duk hadap laptop ni dari pagi sampai la petang . sanggup tak makan , lapo ni :( *eceh mintak impati tak bertempat pulak* urmm almaklum laa cuti sem , memang wajib dimanfaatkan sebaik mungkin ! haa

thanks a lot to kak lyssa sebab dengan tutorial akak , anna dah berjaya buat header sendiri dengan menggunakan photoshop ! Alhamdulillah . sebelum ni , nak guna photoshop pun terkial-kial . even tak selawa and secomel header korang , kira dah okay la bagi anna yang merangkap budak baru nak belajar . BUDAK BARU NAK UP ! hehe pinjam ayat dari cerita KL GANGSTER 2 :D

haa ni dia header comot cik anna . ni nak kena touch up kasi lagi menarik . tapi kena belajar dulu cara caranya :( takpa takpa FIGHTING , Farhana ! 

 


No comments:

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...