Friday, June 7, 2013

dia dah kawen ??



ucapan tahniah buat kawan yang dikasihi , Ain Samsila yang telah selamat menjadi isteri orang , semalam (06062013) . rasa macam mimpi je . teringat balik kenangan kita kat asrama . gelak sama-sama , makan sama-sama . semua tu dah jadi kenangan pada kita kan ?

even tak dapat pergi kenduri , sempat lagi ana ambil gambar dari kawan-kawan yang hadir untuk majlis Ila . jangan marah ye , ana masukkan dalam blog ni sebagai kenangan dan juga Ila kawan ana yang pernah kongsi suka duka . rasa baru semalam kita gaduh-gaduh dengan geng ehem ehem . heheh nakal kan zaman sekolah dulu . *cakap sorang-sorang, bukan Ila dengar pun*

okay la , malas nak buat drama sinetron kat sini . jom usyar-usyar sikit siapa pengantin nya ..



 seriously , awak cantik sangat kawan ! tengok , warna feveret saya ! cantik , cantik , cantik !


mira , ila , lynn . nanti giliran siapa pulak ? jeng jeng jeng .. haaa


siti , ila , murni . si budak kechik Siti lama betul menghilang . rindu kau , kawan !

sorang dah jadi isteri orang . yang lain bila lagi ? hohoho

untuk Ila , moga bahagia until jannah . hopefully you will be a great wife for your husband . one more , don't forget me as your friend , okay dear ? tak sabar nak jadi mak cik untuk anak-anak kawan sendiri . hehehe

duk sembang-sembang dengan akak , tetibe boleh pulak keluar soalan , "agak-agak saya bila ehh boleh kawen?" .. hahahah soalan yang ana sendiri tak boleh jawab apatah lagi kakak . 

untuk si dia ,
harap sangat hubungan kita berkekalan . tak nak di sini je tapi In Shaa Allah until jannah :)





No comments:

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...