Sunday, March 10, 2013

ana sakit :(

hai hai hai ! * lambai tangan*


lama betul tak coret something dalam diary online ni . almaklum laa sibuk and malas bergabung menjadi satu . satu sebab lagi , mungkin ana takde mood . tapi sejak minggu lepas , ana dah mula aktif balik dalam dunia blogger . mau tak nya , pening kepala duk cari blogskin yang dapat memuaskan hati . and see , my new blogskin yang dipinjam milik daripada nana azmi . *terima kasih comel * 


sedar tak sedar dah masuk minggu ke-13 LATIHAN PRAKTIKAL kat TMPahang . rasa rindu pulak poli . aishhh nak teriak laa !


urmm untuk minggu khas ni , ada tugas baru yang perlu diselesaikan .and ada something yang mungkin akan menyeronokkan sepanjang ana LI kat sini . minggu ni jugak , kemungkinan kami , pelajar praktikal seramai 11 orang bersama beberapa orang staff akan ke ROMPIN . jeng jeng jeng ! memang terbaik laa kan sebab ana pun belum pernah jejakkan kaki ke sana . alaa pergi ke sana pun sebab atas dasar kerja . tak kisah laa , dapat jugak tengok-tengok negeri orang kan ? 


seronok pulak layan fb , twitter and blog ni time 'bos' keluar atas alasan tertentu . so , apa lagi , memang enjoy laa even sekejap je pun , kan ? dan masa emas ni , akan dimanfaatkan sebaik mungkin dengan step pertama dimulakan dengan snap picture then masukkan dalam lappy . pastu , edit mana yang patut , kemudian upload dalam blg . haa punya ecxited sampaikan tak tertaip step seterusnya . main 'then' 'kemudian' 'pastu' je . punya laa kan semangat membara . haahahaa ni laa jadinya bila over happy sebab dapat curi-curi online. * jangan tiru erk*


jom usyar sikit apa gambar yang sempat ana snap . jom jom !







*borang yang belum dimasukkan ke dalam sistem data* ): tension:(



*yang baru siap* ):ciput je:(







2 comments:

syamimi mimie said...

bersusah-susah sekarang bersenang-senang kemudian.. ini laa kerja yg tiada hasil gaji. huhu

GuLa HeArTy Life said...

KAN ? HUHU NIAT YANG PENTING :D

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...