Tuesday, February 12, 2013

sweet 20th to me !

alhamdulillah genap sudah usiaku 20 tahun . macam tak percaya pun ada sebab rasa semalam baru je rasa main kejar-kejar dengan kawan-kawan . aishhh dah dewasa pun ana . 
terima kasih kepada sayang-sayang , teman-teman , kawan-kawan yang wish tak kira laa kat facebook or mesej . terharu sangat-sangat ! ana sayang korang semua ! *even korang tak baca entry ana ni*
semalam jugak ada laa hamba ALLAH yang sudi share kegembiraan sempena angka 2 ana ni . even tak dapat sambut dengan family and kawan-kawan tersayang . terima kasih sangat-sangat untuk kejutan semalam yee . 
gulahearty
adik ayue omey
adik sue omey
tak dapat nak ucap macam mana perasaan ni . tapi apa pun sayang sangat-sangat kamu bertiga !
untuk sue dan ayue , terima kasih untuk kek dan "bintang" comel . untuk abang , terima kasih untuk "stick junior" yang comel lagi gebu tu .
stick junior daripada gulahearty


a little star and stick junior :)

" tinggi laa pulak abg erk ??  "


teruskan pengembaraan dalam hidup :)










2 comments:

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...