Friday, December 7, 2012

RAHSIA WARNA


HAI GUYS ! oke kali ni ana nak buat entry berkaitan dengan warna . rata rata kita mesti ada favourite colour , right ? taw tak disebalik warna kesukaan kita ni , tersembunyi personaliti kita ? tak percaya ? hoho tak paksa pun . :D

punya la excited , pagi pagi lagi duk hadap lappy ni , skodeng web web yang sepatutnya . finally , i've found it ! jom sama sama check and see what our personality .oke , just click the colourful word that i have type . ^^





* CLICK JANGAN TAK CLICK! *

haa , ana pun ada warna kesukaan taw . HIJAU is my heart . hoho tak taw kenapa tapi memang ana suka sangat ngan warna tu . cantik and sejuk mata memandang . jom usyar personaliti ana . *hoho malu malu! *


HIJAU 
subur  suka pada kebahagiaan , tidak suka bergaduh atau bertekak , patuh pada pegangan agama , suka berhias , teguh pendirian hingga kadang kadang sakan kolot .

ohh no ! apa pun ada yang kena atas batang hidung ana and ada yang tak ada pada diri ana :)

ehh , tak lupa untuk gulahearty , AMEER STICK . hoho awesome nick name , right ? macam tuan dia la . :D


HITAM 
gemar kehidupan yang mencabar dan punya keberanian untuk melakukan apa sahaja . kamu pantang dicabar . tidak suka perubahan mendadak dalam hidup kamu . namun sekali kamu membuat keputusan , memang sukar untuk orang lain mengubahnya . kisah cinta kamu juga begitu mencabar dan perlukan banyak kesabaran jika inginkan hubungan itu berkekalan .belajarlah bertolak ansur sikit !
MERAH 
seorang yang comel dan disayangi ramai . kamu suka disayangi dan menyayangi .kamu juga sentiasa ceria dan gembira namun kadangkala dilanda ' angin satu badan ' . teman/kekasih yang diingini ialah mereka yang senang diajak berbincang dan boleh membuatkan dirinya rasa selesa bila berdamping dengan mereka .


ehh cam betul je yang gulahearty ni . 

urmm bila di tambah tolak darab bahagi dengan diri sendiri , secara tak langsung dapat nilai diri kita sendiri , kan ? jadi , untuk selebihnya , bergantung pada kita sendiri untuk menonjolkan kelebihan yang ada dalam diri . most then that , be yourself and be grateful with what we have .

salam sayang ..

2 comments:

fatin suhada zulkifli said...

saya merah la:)

GuLa HeArTy Life said...

huhu asal ramai yg suka merh erk ? hoho

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...