Thursday, November 1, 2012

celoteh ana

morning !
cuaca yang indah di negeri perlis , :) and mood ana semestinya happy and happy and happy . asyik smile je dari tadi . sebab apa pun tak taw la . syukur la sebab dah tak sedih macam hari hari sebelum ni . even tadi syok duk online twitter and facebook , terjentik sedikit rasa nak poke-poke someone ! hee mengarut sudah .
 
okeh , untuk entry kali ni , ana nak lebih happy go lucky . tak nak sedih sedih like entry yang lepas lepas .
nak dijadikan story monie pada kali ni , pagi tadi terkejut dari tidur terus capai towel untuk mandi . konon excited sangat nak pergi kelas . mana tak nya , hari ni ada test marketing , semangat  nak jawab test even semalam study cam steady je . ni angkara roomate ana yang tetibe je berubah menjadi badut ! hee , tak taw la apa yang tak kena dengan MIMIE . elok elok study , dia pula buat kecoh dengan lawak gedegangnya ! mau tak join sekaki . huhu sekurangnya , terhibur jugak hati ana ni . lepas tension gelak sama sama dengan minah kepoh ni . hee jangan marah eh mie sebab ngumpat awok . *bagi flying poke!*


ehh ter'over' pula ngumpat . jom continue balik cerita ana bangun pagi tadi . urmm punya la excited kan sampaikan sanggup mandi even sejuk . then lepas tunaikan kewajipan , roomate sorang lagi bagitahu KELAS TAK DE ! wahhh , tak tahu nak cakap apa . happy pun ada , kecewa pun ada . tapi yang peliknya  rasa happy lebih mengatasi rasa kecewa . hahaa pelik betul ana ni . awal awal punya la excited nak pegi kelas then bila tahu kelas batal , happy tak terkata . haa ni la dunia student bagi student yang mempunyai attitude like ana . kelas ada , pergi . kelas tak de , happy . aiyooo , entah bila la nak sedar dari mimpi ni . even exam around the corner , still steady macam tak de paper yang perlu ana ambil untuk exam . belagak betul ! *opppsss terngumpat diri sendiri pulak!*


pagi ni juga , disebabkan dapat tahu last minute kelas tak de , dengan semangat berkobar-kobar nak siapkan  END OF CHAPTER yang baru di kasi oleh lecturer tersayang , ENCIK ANAS . tiba tiba MIMIE pula kacau daun . semput semangat bila mimie minta tukar lagu untuk blog mimie . aishhhh terbang terus mood study . dah elok cari lagu yang mimie nak , lagu tu pula tak berfungsi . ni yang bikin panas ni . hee mimie pula dengan perasaan kecewa , try la lagu satu lagi yang jadi favourite . alih alih lagu tu pun sama . alahai mie , sabar eh , and tengok , blog awak dah berubah rentak dah . tak kecuali blog saya , hee .

 
jadinya , blog ana yang slow motion rentak dah bertukar kepada medium rentak . best juga lagu yang bermain di blog ana ni kan ? hee ana suka rentak lagu . :)
okeh la , da tak tahu nak celoteh kan apa lagi . facebook dah , twitter dah , blog pun dah . apa lagi yang belum ? study ? memang tak la . mata ni dah tak tahu la . dah mula nampak katil and bantal ni . parah parah !   oke la daripada terus cot cet entah pape , baik ana stop kat sini . insyaAllah ana akan sambung celoteh di lain masa . blink blink da ni . terima kasih kepada sesape yang sudi jenguk and buka mata luas luas untuk baca entry ana ni . nak bagi upah , memang tak la , maaf :D oke , lain kali sudi sudi lagi ehh baca . hee

salam sayang , ana ^__^

1 comment:

syamimi mimie said...

amboi2... sonok dye dok ngata owg ae. poke kang baru taw. hehe

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...