Tuesday, October 30, 2012

sem 3

NO. PENDAFTARAN:18DPM11F
KOD POLI:PTSS
KOD JABATAN:JP
PROGRAM:DPM
Bil.KOD KURSUSNAMA KURSUSHARI & TARIKH PEPERIKSAANMASA PEPERIKSAAN
1.PB304MARKETING MANAGEMENT: THEORIES AND PRACTICESTUESDAY, 20/11/20128:30 AM - 10:30 AM
2.PB601INVESTMENT MANAGEMENTWEDNESDAY, 21/11/20128:30 AM - 10:30 AM
3.PB603ORGANIZATIONAL BEHAVIOURTHRUSDAY, 22/11/20122:30 PM - 4:30 PM
4.PB303BANKING IN MALAYSIASATURDAY, 24/11/201211:15 AM - 1:15 PM
pejam celik pejam celik , dah nak akhir sem pun . ni membawa maksud yang exam untuk sem 3 pun dah tak lama la kan ? huhu cuak juga rasa ni . mana tak nya , tolak tambah darab bahagi , tinggal tak sampai 3 minggu pun lagi sebelum ana habiskan hari hari terakhir di PTSS ni . sem depan dah tak balik sini dah . transfer ke pahang :) hee , tak sabar rasanya . yela , nak timba pengalaman baru , mesti la tak sabar .
sebut je pasal EXAM , hati ni dup dap dup dap ! kenapa ? mana tak nya , study pun tak lagi . asyik layan facebook , twitter . huhu biasa la , study last minute lagi best . lain orang lain caranya :) 
urmm , exam start 20/11 until 24/11 just for 4 papers . alhamdulillah tak la sebanyak sem lepas (sem 2 ) , 6 paper , pulun sehabis mungkin . then sem ni , boleh la relax sikit sebab paper pun tak banyak . even 4 paper , but still kena struggled kan ? huhu
lepas ni , boleh la ucap dai dai untuk Perlis and hi kepada Pahang . 6 bulan mungkin satu jangka masa yang lama , insyaAllah akan bertemu kembali poli tersayang . 
akhir celoteh , ana harap kawan kawan yang bakal menempuh exam , all the best ! kepada rakan seperjuangan ,DBS3A , kenangan kita bukan stakat disini , insyaAllah next sem kita jumpa lagi . :)


No comments:

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...