Monday, July 2, 2012

SAYANG AWAK ERAT ERAT !










sampai juga ameer ke rumah ana :) first at all , terima kasih khas untuk gula-II hati yang penat dari jauh , bawa motor 160km/j . kan kan kan ? cakap dah insaf , tamo laju-II tapi still lagi buat kan ? ni yang nak bebel satu bakul ni . ishhh !

pukul 12 lebih , ameer call 

"T ada kat mana ? "
"ada kat umah tok . kenapa ?"
"bila nak balik "
"kenapa"
"umah tok kat mana ?"
"kat dungun la. kenapa?"
 "balik awal sikit . boleh ?"
"kenapa????"
"abang ada kat dungun ....."
"hahhhh ?? biar betul !"
"betul la ni . nak balik bila?"
"tak tau la. petang kot .."
"balik awal laa . nak pergi umah ni"
"pagi tadi bagitahu tak jadi . ni kenapa tiba-II?? "
"alaa balik je la ."
"tak tau balik bila . nanti T mesej . bereh ? "
"okeh"

lebih kurang camtu la perbualan telefon kami . dalam hati dah mula dup dap dup dap dan dalam masa yang sama , happy tak terkata ! alhamdulillah .

kesian ameer , hampir 2 jam lebih kot tunggu . untuk ringkasan kepada cerita ni , ana kena short cut . heheh
okeh , dalam jam 4 petang kot , kami bersua . alhamdulillah ameer jejak juga tanah rumah ana . 
yang seronoknya , ana biarkan dia sembang-II ngan mokma and ayah .
ana tak buat apa-II , just tengok siaran kat kaca televisyen . tak sempat pun nak sembang-II . 

tak sampai 1 jam agaknya , ameer bersama 3 orang hulubalangnya meminta diri untuk pulang . memandangkan cuaca yang agak kurang baik , biar la mereka pulang . bimbang pula hati ana ni , heheh .

sokey la , sekurangnya gula-II hati da mai umah . terima kasih ucux :D
lain kali mai lagi taw , heheh ..




 






No comments:

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...