Monday, July 30, 2012

Malas nya.........

Salam,,hai,,,,,
Ini semua adalah gara2 Anna lah ni sampai along kena tulis entry kt sini...hahahahhaaaa
Kena paksa ekpon....
Susah betul bila dapat org yg mcm Anna ni.....
hahahahahaahahahaaaa

Alah,,,betul jgk tindakan Anna 2...Along pun rasa dah lama x tulis apa2 dalam blog Anna ni.....
Bukan x nk tulis syg tapi apakan daya,,,,tgn along ni....
Rasa malas sngt2.......
Kalau kena urut mesti gagah molek tgn along ni...
Hehehehehehehhehe
*Kawan2 dalam rumah along.........

Apa erk yg along nak ceritakan dalam blog Anna ni.....
Ermmmmm,,,,hahahahahaha
Along cerita dari semalam sampai lah waktu sekarang...
Boleh ye para2 readers sekalian........

Semalam sebenarnya along nak buat2 merajuk sebab Anna ni buat hati along terasa dgn sikap dia...
Along geram dgn sikap anna ni....
Hahahahaha
Org2 tua cakap:::
MARAH2 SAYANG .......

Mesej pun balas mcm x nk balas je Anna ea termasuk lah along sekali....
Along ingt terus jew nak tidow....
Geram jgk along.......
Kalau boleh nk jew terus tidow,,abis cerita......
Hehehehehehehehee
*Hensem bai...hahahahahahha

Ermmmm,,,marah punya marah along pun tnya ada berapa org dalam bilik Anna.....
Anna pun jawab Anna sorg jew lam bilik...
Tapi marah along sekejap jew sbb Anna col along dgn keadaan yg memalukan...
Anna nangis lah...
Arggggghhhhhh,,,,Xmalu ea nngis dpn Along...
Hahahahahahahaha

Awk ni mmg x malu lah...
Boleh bila along tnya,,,
Anna ni nangis kew????
Boleh yew jawab x...Hahahahaha
Biar hidung dah berair pun......Sedih jew along tgk...
Hiba hati ea......
Along pun terus x marah dia dah....
Siap2 sembng2 agy untuk bagi Anna happpy......

Pastu untuk memujuk agy Hati Anna yg tgh lara owww,,,,
Along ajak Anna bukak skype........
Wah,,,kita org nak skype...hahahahahahhaha

Line pulak yg buat masalah.....Sedih jgk lah pada mula2 nya....Along dan Anna mengeluh jgn dikata r.....
Hahahahahahahaa
X thu lah knpa,,,,tetiba jew line dapat dan kita org pun skype...
Wah,,,malu betul tgk muka masing2....

Anna dgn tudung nya,,,,,,
Baju hijau nya,,,,
Selimut hijau nya,,,,
Ank patung nya,,,,

*Muka x bermaya jew ni....

Hiiiiiii,,awk ni mmg suka hijau lah....
Terlebih suka.........
Hahahahahahahahaa

Kita org skype sampai lah kita org terus tertidow...
hahahahahahaha
Sampai sahur pun along x bgn....
Anna dah kejut kan along tapi along mmg betul2 x larat semalam smpai kn sahur pun terasa berat jew
badan untuk bangun....

Walau mcm mana pun terima kasih T sebab kejut kan Abg untuk bgn sahur pagi xdi....
Ok lah,,along rasa dah xde pape untuk along cakap kan ......
Sekian,,along sudahi artikel along pada kali ini dgn 
lafaz bismilahirohmanirohim.......
SEKIAN,,TERIMA KASIH

Mohd Ameer Safrie Bin Kamal
vs
Nur Farhana Izzati Binti Zakaria


No comments:

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...