Tuesday, July 10, 2012

cuti terakhir


 
 
alhamdulillah masa yang ada ni , ana nak manfaatkan sepenuhnya . kali ni nak buat entry sebelum melangkah keluar daripada villa tersayang ni . bukan untuk melarikan diri tetapi atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan . 

cuti 2 minggu , tak banyak sangat yang sempat dilakukan . tapi cuti kali ni agak menyeronokkan . heheh kalau nak tau , baca entry ni http://gulaheartylife.blogspot.com/ . then cuti kali ni , tertunai juga hajat ana untuk pergi ke sekolah . tujuan utama untuk ambil sijil SPM 2010 . nasib baik tak bersarang sijil dalam simpanan almari sekolah tu , huhu . apa yang menggembirakan , dapat jumpa cikgu-cikgu , adik-adik and tengok kawasan sekolah . memang terbaik la SMK Seri Serating ! thumbs up ! muachhhh !!!

terima kasih kepada mummy tersayang , Teacher Tengku atas kesudian beliau menerima kedatangan kami ke sekolah . tak sia-sia sebab dapat sedikit nasihat . hai , semuanya pasal cinta . heheeh .. tak lupa kepada cikgu Habsah yang berkongsi pengalaman sewaktu belajar dan sedikit maklumat berkaiatan dengannya serta kata-kata dorongan cikgu . kepada Cikgu Yusof , maaf sebab tak dapat buka kedai kopi lama-lama , heheh . sayangnya , tak dapat jumpa Cikgu Tajuddin . urmm lain kali , ada jodoh , jumpa lagi cikgu-cikgu SMK Seri Serating , insyaAllah amiin . :)

dan esok adalah hari terakhir ana di rumah . sayu pula hati . kawan-kawan di PTSS , kita bakal bersua lagi dan akan meneruskan perjuangan kita kembali . PTSS , i'm coming ! 

 



No comments:

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...