Tuesday, June 12, 2012

♫ LOP LOP YOU ♫






kat mana-II kawan , teman atau sahabat sememangnya penting kan ? okeh , kali nih ana malas tulis panjang-II , ana nak tunjuk je muka-II cute , lawa , comel kawan-II ana :)

jom intai jom :)



ana , mimi , ain , hana

*dewan HARUM MANIS PTSS , sempena PERTANDINGAN SILAT SENI SEKOLAH PERINGKAT KEBANGSAAN*

                                                

mimi , ana , ain

*snap pada hari konvokesyen PTSS*





syaza , ana , ummu

*snap lepas abes kelas . destinasi seterusnya adalah ATM*



syaza , pija , finey , ana

*first day polibriged*


mimi , ain , ana , ummu , syaza , lynn

*with our PA , PUAN FARIZAH*


ana ,  syada , syaza , umi ,syai , mimi , ain , ogy

*sambut birthday ummu kat ... KFC ARAU*


suhana hassan

*si udax pipi tomey .. out out with you*


gegurls DBS2A 


sweet memory at PTSS


lop lop you alls !



okeh , dah tengok semua picture kat atas tuh ? 
kami dah macam satu family yang besar . seronok dapat kenal anda semua ! pasti kenangan yang tercipta ini akan ana kenang .

CREDIT FRIENDSHIP FOR YOU ALLS !








No comments:

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...