Wednesday, May 2, 2012

✰RAGAM✰





pejam celik pejam celik final exam dah pun abes .. MERDEKA ! bebas untuk buat apa sekalipun (◕‿◕)
for the last paper , semangat makin suram , entah camna result , berserah suda ..
harap-II tak de lhaa kena repeat paper untuk sem nih , amiin ..

memandangkan exam da pun melabuhkan tirainya , maka dengan bangganya , ana nak isytiharkan bahawa cuti sem untuk kali ini sudah mula berarak .. 
cuti ??
alahai syukur , sekurangnya dapat ugak cuti laupun satu minggu ..
jeles sama kawan-II yang dapat nikmati cuti sem 2 bulan ..
mesti da macam-II korang plan kan ?? urmm untung lhaa ~

and now , kamsis pun da mula sunyi , bukan apa , penghuni-IInya da mula beransur mengosongkan ruang bilik masing-II .. kalo dulu , tak cukup ruang nak letak itu , nak letak ini .. kalo boleh , ruang bilik yang ada , nak je isi dengan macam-II bendalah .. alahai ~

urmm seronok tengok kete-II berderet sepanjang laluan untuk kamsis nih .. tumpang happy sebab dapat tengok family kawan-II mai angkut barang , masing-II bagai nak pindah ,, dengan beg pakaian yang bagai nak meletup , buku-II yang dulu jadi peneman untuk ke kelas .. tak termasuk barang-II lain lagi ..

hah si udax yang ngah menaip nih , satu barang pun belum kemas lagi .. hah !nampak sangat tipunya ! hehehe
baru je masukkan baju-II dalam beg , barang lain malas nak kemas lagi sebab minggu depan datang poli lagi .. tak pe , esok masih ada , sempat lhaa nak kemas mana yang patut ..
biasa lhaa , suka buat kerja last minute !
tengok lhaa esok , mula kelam kabut macam lipas kudung layaknya ! huhu tak pasal-II da termensionkan nama lipas dalam penulisan kali nih .. tak pe , sharing is caring ~

da tak sabar nak terjah kampung halaman .. 3 MAY malam , cepat lhaa menjelma ..
jeles tengok kawan-II seret beg masing-II ..
syaza , lynn , ogy .. mesti awk-II happy kan ??
moga perjalanan awak-II selamat :)
miss awak-II untuk satu minggu nih ..
da tak de study same-II , pegi kelas smae-II , gelak same-II ,
urmm sunyi ! takpe , sabar lhaa wahai hati , satu minggu tak lama , pejam celik pejam celik , awak-II semua da ada depan mata saya :)

oke lhaa , da naik lenguh tangan debab nih menaip .. minta undur diri sehingga bertemu lagi dalam penulisan yang akan datang ♥♥



fly to TERENGGANU


 ILSM TERENGGANU 



No comments:

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...