Thursday, May 31, 2012

♥LOVE ALLS !♥










dalam hidup ana , ana ada keluarga yang sangat-II take care tentang ana . even dorang susah macam mana sekalipun , bila taw ana ada masalah , mesti mereka akan cepat-II tolong selesaikan . tak kira laa masalah apa pun . and most important , nasihat and teguran . walaupun kadang-II ana tak dapat nak terima tapi syukur sangat sebab bila ingat kembali , rasa macam diri ni begitu disayangi . terima kasih sayang-II ku sekalian ! 



kawan teman sahabat . mungkin bagi anda antara 3 perkataan tersebut sama , yang membawa kepada maksud yang sama . tapi bagi ana tak . kenapa ? sebab bagi ana , 

KAWAN. kalo pegi mana-II , kita jumpa orang yang tak dikenali then saling mengenali dengan cara intro nama or pape yang berkaitan , tu boleh ana ketegorikan sebagai kawan . kat mana-II kawan selalu ada !

TEMAN . pernah dengar lagu TEMAN TAPI MESRA ? yup , mungkin ana ada pendapat sendiri tentang teman . kalo dah kawan pastu bila dah lame-II , gurau senda jadi penghibur then tolong mana yang patut , mungkin boleh dikategorikan sebagai teman . teman kala suka senang kan nak cari ? cuba tanya pada diri , ada tak antara teman yang anda anggap teman , boleh kongsi suka duka ngan anda ? 

SAHABAT . yang nih memang special bagi ana . kalo ada sape-II yang nak masuk list SAHABAT ana , kena la daftar dulu , then akan di interview . hahah . melalut tak abes-II !  bukan apa , ana nih jenis pendiam and kadang dianggap sombong oleh ______ . tuuttt ! secret okeh . ye , luaran memang la , tapi bagi sesape yang tak kenal ana , mungkin la boleh judge ana camtuh . ana tak salahkan diri anda sebab diri anda berhak untuk membuat penilaian terhadap diri ana . bukan ana nak saman ke apa ke atas tindakan anda . tak berbaloi untuk semua tuh . terima kasih . oppss melalut lagi . okeh bagi ana , sahabat adalah insan yang boleh share semuanya (tak termasuk boypren !takenote ~hehehe) . suka duka especially . tapi susah kan nak cari . kawan makan kawan memang senang , (oppss ayat nih tak tujukan pada sesape . tade kena mengena antara yang sedang layan mukabuku or lagu!takenote ~)




 someone has stole my heart ! 
selain family and teman-II , ana ada someone that ana gelarkan "GULAGULA HEARTY" . dia baik . ana sayang dia . awak , saya doakan moga awak baik-II kat sana . jangan nakal-II . saya tembak kalo awak nakal ! hehehe (ayat mengadangada + gedix)

walaupun ana ada semua yang diatas , ana tak lupa . tak lupa apa ? 


disebalik anugerah yang ana dapat , semuanya milik ALLAH SWT . bila-II masa DIA boleh tarik nikmat yang ana ada sekarang nih . tapi jangan bimbang , DIA ambil , dan DIA juga akan gantikan dengan yang lebih baik . moga apa yang ana ada hai nih , diiringi dengan rahmat dan redhaNYA , amiin ...

akhir coretan ,





ANA SAYANG SEMUA ! MUACHHH !!














No comments:

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...