Saturday, May 26, 2012

alkisah





disebabkan cuti 3 hari ( sabtu , ahad and isnin ) , roomate ku ain and roomate-II mimiey pulang ke rumah masing-II .. so tinggal la ana and mimiey dalam bilik yang berasingan .. perasaan takut memang tak ley nak dinafikan lagi sebab biasa la , kalau hari cuti , memang kebiasaannya sunyi sepi je poli ni .. usahkan poli , blok-II kamsis lagi laa .. untuk hilangkan rasa takut , mimiey ajak ana tidur sekali kat bilik dia ..
alhamdulillah sekurangnya ana ada teman untuk tidur and bercakap ..

so cuti-II nih , kompem la tido lambat , bangun pun mesti la lambat kan ? hehe anak dara ..
disebabkan semuanya lambat , so malas la nak turun untuk beli makanan .. mimiey pula awal tak awal da rancang nak masak .. bukan apa , nak save budged !

okeh , nak dijadikan story , malam nih , dengan baik hati mimiey masakkan untuk ana .. alhamdulillah sedapnya ! credit to mimiey .. muachhhaa !
jom usha apa yang mimiey masakkan untuk ana :)



nasi goreng + air milo 

ni la rezeki ana , alhamdulillah ..
cemburu pula tengok orang pandai masak .. huhuhuhu
actually ana nih tak pandai / tahu masak , yang ana tahu , makan ! hahah
okeh , pasni kena la belajar memasak .. almaklum laa tak lama lagi dah nak jadi isteri orang ! 
hahaha gatal !

mungkin cukup sampai disini je entry untuk kali ini , lain masa kita sambung lagi ..


2 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

wahhh...xpe2, slow belajar masak... lapau la pula awww.....

GuLa HeArTy Life said...

@✿Lady Ainaa✿insyaAllah .. tak pun time nak masak , letak buku resepi depan2 , hehe

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...