Sunday, April 29, 2012

♥GULA-II HATI♥




baca tajuk pun , mesti dah taw kan apa topik untuk entry kali nih :)
˚gula-II hati˚
macam sweet je bila dengar kan ?? heheh
apa tuh gula-II hati ??
urmm sebenarnya , gula-II hati adalah panggilan untuk someone yang special dalam hidup ana ..
family ? kawan ? sesape je yang ada sekeliling ana , mereka semua tak special ke ?
alahai , mesti lhaa special , special sesangat taw !
tapi gula-II hati nih , bagi someone selain daripada list ana kat atas tuh :)
nak senang , ana short cut jadi " BUAH HATI " .. hah , sekarang mesti da dapat agak kan ? 

okeh lets begin our story :)
alhamdulillah , laupun kisah kami tak se-romantik kisah yang pernah dilalui oleh sesape yang pernah fall in love , tapi disebalik perkenalan nih , tersimpul satu makna ..
sebelum tuh , jom usha-II dulu mamat mana yang ana maksudkan nih ??


aucakk ! nih lhaa mamat yang ana maksudkan ..
macam mana ? oke x ? encem x ?
hehehehe tak lhaa encem sangat pun kan ? hahah marah lhaa tuh , orang cakap dia x encem .. 

walaupun mamat nih macam mana sekalipun , dia lhaa  insan yang dikirimkan untuk ana ..
happy-kan hari-II ana , ceriakan life ana dengan sikap and sifat dia yang sememangnya menyenangkan hati ana .. 

opss lupa lhaa nak perkenalkan hero nih ..
jom amek taw sikit-II tentang boy dalam gambar kat atas :)

˚okeh , nama diberi MOHD AMEER SAFRIE BIN KAMAL , berumur 19 taon .. student kat poli , POLITEKNIK MERLIMAU MELAKA ..˚

setakat tuh je lhaa yang ley habaq , tak ley lebih-II , nak tau lebih , add facebook and follow blog ameer 
got it ? heheh saje promot yang awak punya , maaf :)

ameer ? agak-II orangnya cam mana yee ?
huhuh no komen sebab nanti kalo publish kat sini , kompem-II ada yang masuk bakul angkat sendiri , heheh
tak de lhaa , just gurauan semata-mata , yang tak de kena mengena antara yang hidup mau pun mati :)
tuuuttttttt !! 

dia baik , caring , bertanggungjawab ..
paling best time dia terasa hati .. masa tuh , dia akan majuk !
paling syok bila kita buat dun noe je , bia dia layan majuk dia sorang-II , heheh
okeh lhaa tamo cite banyak ..

˚awak , terima kasih ! moga ukhwah yang terbina mendapat keredhaaNYA ˚







dats all :) 


No comments:

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...