Saturday, April 28, 2012

(╯︵╰,)EXAM VS BALIK KAMPUNG !

    • اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
huhu , da bace tajuk kat atas tuh ? okeh , situasi ana sekarang pening + excited ! 
pening disebabkan FINAL EXAM  untuk sem 2 nih .. yela , da 6 paper kami kena pulun , mau tak dup dap dup dap jantung nih .. excited sebab abes je final nanti , TERENGGANU menanti kepulangan anak perantau macam ana nih , huhu terharu biru ana ! 

okeh , story tentang exam , ana nak share sikit apa yang ana rasa .. orang cakap sharing is caring , so nih ana share story , maknanya ana nih tergolong dalam individu yang caring juga lah kan ? ~adoyai.SS!~

orait , lets begin our story ..
actually , ana student at POLITEKNIK , jurusan PENGAJIAN PERNIAGAAN ( PENGURUSAN ) ,sem 2 .. baru sem 2 , tunggu bulan 7 nanti , pangkat ana naik lhaa , senior bagi adik-II sem 1 & 2 , heheh .. urmm pagi petang pergi kelas , and now time untuk exam .. pejam celik pejam celik da pun na final .. begitu pantas masa berlalu kan ? rasa macam tak get ready , apa pun lom study lagi .. pape pn final tetap final , ready or not , belakang kira ! 
urm subjek apa yang ana amek ehh ? jom intai-II sikit ^__^

♥COMMERCIAL LAW
♥MACROECONOMICS
♥ELECTRONIC COMMERCE
♥BUSINESS MATHEMATICS
♥BASIC OF ACCOUNTING
♥BUSINESS MANAGEMENT
♥ISLAMIC EDUCATION
♥CO-CURICULUM
senarai yang tak seberapa panjang kat atas tuh ,senarai subjek @ kursus yang ditawarkan kepada student sem 2, DBS .. tapi untuk final , ana amek 6 subjek teratas ^__^ terbaik lhaa kan ? huhuhu .. urm sampai hari nih , 4 paper da lepas ana duduki , tinggal lagi 2 paper , yakni account and management , 30/4 and 2/5 .. doa, moga-II dipermudahkan olehNYA ~amiin~ (=

3/5 , terasa semakin menghampiriku .. alhamdulillah , tiket dah tempah , tunggu masanya je .. huhu laupun kawan-II dapat cuti 2 bulan and segala bagai da dirancang , tapi ana tak ley beria macam dowang .. pape pun cuti satu minggu da cukup untuk balik kampung , lepaskan rindu pada semuanya ! agak-II satu minggu nih , cukup tak untuk ana buat macam-II ? nak kena pegi skola tercinta , jumpa kawan , and do something yang nak sangat ana buat , pegi pantai ! huhu mengidam nih nak jenguk pantai , yela da lama tak tengok ombak beralun , merasa lembutan bayu , bermain putih pasir pantai ~ rindu ! something yang menyeronokkan ! ~

one more , bulan mei makin menjengah .. urmm dalam bulan mei nih , ada 2 tarikh yang ana akan ingat , siap buat peringatan dalam fon & kalendar .. berapa hari bulan erk ? jeng-3 , ada lhaa :) secreto de amor ! heheh .. xde lhaa , kan ana da mention kat atas tuh , ana nih sowang penyayang .. so , nak tak nak kena kongsi juga lhaa kan pape story :)

actually , the most important date are ~ MAY 5 & MAY 22 ~ special ! yup most-II , extremelly important for me ..ap story disebalik tarikh nih ? rasanya biar lhaa rahsia dulu ye ..  okeh lhaa , buku-II da melambai , laptop pula kata ' hot ' aishhh sejak bila buku and laptop taw buat semua nih ? toink-II , just personafikasi padanya okeh :)

dengan ini , berakhir suda tugas jari-II debab ini menaip .. terima kasih daun keladi , ada masa jumpa lagi ^_^ assalamualaikum !





No comments:

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...