Friday, April 27, 2012

ABOUT ME

assalamualaikum ..

alhamdulillah , finally dapat juga ana create account nih .. bukan untuk pape sangat , just sekadar untuk menghilangkan boring dengan menaip atau berceloteh and kongsi pape yang patut :)

okeh , jom intai-II sikit about ana :)

*nama dikasi teramat indah oleh umi and abah iaitu NUR FARHANA IZZATI BINTI ZAKARIA .. apa makna disebalik nama yang indah nih erk ? huhu " CAHAYA KEGEMBIRAAN KEWIBAWAAN " , kalo tak silap ana lhaa , heheh .. but , kawan-II just panggil ANA ^_^

*tempat lahir ? alahai mungkin ana tak sabar nak tengok dunia , so , umi pun tak sempat nak pegi hospital , ana selamat dilahirkan di rumah .. rumah tuh , kat mana ? urmmm secret !

*merupakan puteri ke-3 daripada 5 puteri kepada abah and umi .. jangan tak tau , umi and abah dikurniakan 5 orang cahaya mata and yang special nya, semuanya gegurl ! ~alahamdulillah~

*opss lupa ! 11 February 1993 ~ tarikh comel bagi ana .. jangan lupa kasi hadiah taw ! heheh .. kalo tambah tolak , dah besar dan lebih tepat lagi dah remaja + dewasa pun ana nih .. yela , da 19 taon , layaknya da kawen kot ! heheh gatal .

*study ? yup , masih study .. kat mana ? confirm-II lhaa POLITEKNIK .. PTSS atau full name , POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDDIN , ARAU PERLIS .. jao kan ? urmm tak lhaa jao sangat kalo nak dibandingkan dengan kakak ana yang lebih berpeluang sambung belajar kat UNIMAS :) ~alhamdulillah , along study rajin-II ye kat sana ~

*TERENGGANU, my lovely state .. so kalo loghat pun , mesti lhaa pekat ganu , heheh ..

okeh cukup lhaa sekadar tuh , tak boleh habaq banyak-II , biar lhaa rahsia ! okeh , actually ana suka cari kawan , and kawan tuh biar lhaa ikhlas , bukan kerana apa-II .. yup , bukan semua manusia nih perfect , salah and silap tuh memang normal .. yang penting , niat kita pada sesuatu :)

ana bersyukur , hidup ana dikelilingi dengan insan-II yang begitu istimewa bagi ana .. family , kawan-II , orang sekeliling and tak lupa kepada gula-II hati , MOHD AMEER SAFRIE BIN KAMAL :) mereka dikirimkan untuk ana , menjadi peneman disaat suka and duka .. menghadiahkan senyuman sebagai pendorong semangat , menghiasi hari-II ana dengan kasih sayang dan kerinduan .. ana sayang , sayang sangat-II ! terima kasih YA ALLAH

urmm da cukup panjang untuk sesi permulaan nih kan ? tenx alls :)
salam perkenalan ^__^

No comments:

I'M BACK

hampir setahun tinggalkan dunia blog and now i'm back. dalam tempoh ni, macam-macam berlaku, ada pahit ada manis yang sem...